Jdi na obsah Jdi na menu
 


COFFEE - KÁVA

Milo CoffeeNejen English, ale i Coffee k učení - nabízíme kvalitní kávu- We offer high quality coffee - 100% Arabica

 

1. Hand Roasted - ručně praženo

2. Small batches - pražíme v malých dávkách po cca 200G oproti průmyslovým pražírnám, které zpracovávají mnoho kilogramů kávy na úkor kvality.

3. 100% Natural - vše 100% přírodní, nepřidáváme žádné syntetické oleje pro zvýšení chuti a aromatu.

4. We select each coffee bean - Pražíme v malých dávkách a proto výbíráme každé nevhodné zrno.

5. Tailored Roasting - pražíme dle preferenci zákazníka, ale i většinou pražíme na střední - Medium, neboť v přepražené kávě, kterou kupujete v obchodních řetězních se přepražením uvolňují karcinogenní látky a chutˇ samotné kávy je nenávratně pryč.

6. No open flame - Pražíme pouze unikátní metodou a ne na přímém ohni jako většina pražíren. Také byste doma na plynu opékali jídlo?

7. Only glass contained - používáme pouze obaly ze skla, protože neovlivňují chuť jako většina obalů na kávu , kde je plast, hliník, vosk atd.

8. Coffee freshness - nejlepší káva je mezi 1-10 dnem od pražení. Co prodávají řetězce, je i několik měsíců stará káva od pražení.........a proto je většinou vakuově balená, což je špatně neboť čerstvá káva pořád produkuje C02.

9. Grinding - Pokud pijete překapávanou kávu - dripper - káva se mele na hrubo - velikost podobna hnědému cukru a pokud do přístroje - meleme na jemno.

10. Origins - používáme 100% Arabicu Santos / Brazílie pro menší kyselost, vůni po čokoládě a velmi jemnou chuť. Na přání je možno i 100% Arabica z Etiopie, což je považováno za kolébku kávy. Káva připomíná citrusy, se střední kyselostí a fantastickou jemnou chutí. 

Pokud pijete kvalitní kávu , je chutˇ tak unikátní, že nepotřebujete ani mléko ani cukr.

200G - 199 CZK včetně sklo obalu.

objednávky 773 693 881